Even voorstellen: Candice Koebeer

Even voorstellen: Candice Koebeer

Mijn naam is Candice Koebeer en ik ben 29 jaar oud. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer, ik heb een aantal jaren gewoond in Slotervaart, Osdorp en nu in Geuzenveld. In het dagelijks leven ben ik moeder, dochter, vrouw, tante, student, kleindochter, werknemer en politiek actief voor de partij samen. Mijn hobby’s zijn reizen, koken en heel veel spelen met mijn zoontje. Ik zet mij verder graag in voor de politieke partij samen omdat deze partij voor iedereen is en niet specifiek voor een bepaalde doelgroep. Iedereen heeft ergens wel hulp bij nodig arm, rijk, jong, oud, roze, bruin, zwart, wit, geel, oranje en ga zo maar door! Mijn hoogst genoten opleiding is Master Accounting en control aan de vrije universiteit. Ik werk momenteel bij een accountantskantoor in AmsterdamZuid als senior assistent accountant. Daar hou ik mij bezig met de controle van jaarrekeningen van voornamelijk non profit instellingen. Daarnaast controleer ik ook vaak subsidieverantwoordingen waarbij het gaat om de rechtmatige besteding van subsidiegelden. Verder ben ik bezig met mijn post master opleiding aan de VU tot registeraccountant.
drs. Candice Koebeer (2. Geuzenveld – Slotermeer – Sloterdijken)

Mijn naam is Candice Koebeer en ik ben 29 jaar oud. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Ik heb een aantal jaren gewoond in Slotervaart, Osdorp en nu in Geuzenveld.

In het dagelijks leven ben ik moeder, dochter, vrouw, tante, student, kleindochter, werknemer en politiek actief voor de partij samen. Mijn hobby’s zijn reizen, koken en heel veel spelen met mijn zoontje.

Ik zet mij verder graag in voor de politieke partij samen omdat deze partij voor iedereen is en niet specifiek voor een bepaalde doelgroep. Iedereen heeft ergens wel hulp bij nodig arm, rijk, jong, oud, roze, bruin, zwart, wit, geel, oranje en ga zo maar door!

Mijn hoogst genoten opleiding is Master Accounting en control aan de vrije universiteit. Ik werk momenteel bij een accountantskantoor in AmsterdamZuid als senior assistent accountant. Daar hou ik mij bezig met de controle van jaarrekeningen van voornamelijk non profit instellingen. Daarnaast controleer ik ook vaak subsidieverantwoordingen waarbij het gaat om de rechtmatige besteding van subsidiegelden. Verder ben ik bezig met mijn post master opleiding aan de VU tot registeraccountant.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: