lijstaanvoerder gebiedsdeel Geuzenveld-Slotermeer

lijstaanvoerder gebiedsdeel Geuzenveld-Slotermeer

dhr. Selahattin Köse

Het bestuur van SAMEN heeft besloten om dhr. Selahattin Köse aan te wijzen als lijstaanvoerder voor het gebiedsdeel Geuzenveld-Slotermeer in het stadsdeel Nieuw-West. De kandidatenlijst voor de gebiedsdelen in het stadsdeel Nieuw-West treft u hier aan.


Eén gedachte over “lijstaanvoerder gebiedsdeel Geuzenveld-Slotermeer

  1. Heer Köse

    We zijn erg verheugd om te zien dat een oprecht man, die betrokken is voor zijn wijk de ambitie toont als lijstrekker om in de politiek zijn inzet en idealen voort te zetten. Als bewoner heb ik alle vertrouwen, dat u en uw partij een belangrijk aanwinst is voor nieuw-west. Succes. Wij staan achter uw partij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: