SAMEN in bestuurscommissie Nieuw-West

SAMEN in bestuurscommissie Nieuw-West

20 december 2017  is de eerste dag dat dhr. Koebeer van SAMEN officieel in de bestuurscommissie Nieuw-West het woord voert voor de nieuwe partij. De nieuwe partijnaam SAMEN werd gelijktijdig ook door de fractie in de bestuurscommissie van Zuid in gebruik genomen door dhr. Ng.

Vanwege conflicterende belangen zal het buitengewooncommissielid mevr. Sijthoff geen deel uitmaken van de nieuwe fractie SAMEN daar zij kandidaat is voor de 50plus. Zij wordt bedankt voor haar inzet voor de partij over de periode 15 februari tot 20 december 2017. Dhr.  Koebeer is voor SAMEN de lijstaanvoerder in Nieuw-West voor de gebiedscommissie Osdorp bij de aankomende verkiezingen op 21 maart 2018.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: