SAMEN de overstap

SAMEN de overstap

Op 20 december 2017 zal op de AB vergadering van het stadsdeel Nieuw-West aangekondigd worden dat de bestuurscommissie fractie bestaande uit N. Koebeer (fractievoorzitter) uit de fractie van de Partij van de Ouderen zal stappen en verder zal gaan onder de nieuwe fractienaam SAMEN Alle Mensen Één Nederland, afgekort SAMEN. Het buitengewoon commissielid A. Sijthoff zal als kandidaat van een andere partij logischerwijs geen deel uitmaken van de nieuwe fractie.

Deze overstap gebeurt gelijktijdig en gezamenlijk met de fractie in Amsterdam Zuid.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: